Keratine

Nine one one…

Tegenwoordig hoef je maar door de rekken van de supermarkt of ’t Kruidvat te dwalen en elke shampoo belooft jou de magie van “Keratine”.

Don’t be fooled… De samenstelling van goedkope haarverzorging producten heeft vaak weinig te maken met deze natuurlijke proteïne en zal dus nooit jouw droom tot glanzend, gezond haar waarmaken. Om het echte effect van dit wonderstofje te ervaren, neem je best plaats op onze kappersstoel.

Bij Blonde and beyond kan je terecht voor een organische keratine plus behandeling met de producten van Jean Paul Mynè. Dat zegt jullie misschien weinig, maar na voldoende research kozen we zijn verzorgingslijn omwille van de kwaliteit en het ongelooflijk eindresultaat.


Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen stof die van nature uit in ons haar aanwezig is. Ze zorgt voor kracht en flexibiliteit, maakt je haar glad en glanzend en is 100% veilig.
De hoeveelheid van deze proteïne neemt echter af door veelvuldig stylen, föhnen en kleuren.

Met een gespecialiseerde keratine behandeling voeden we het haar maximaal en herstellen we de aangerichte schade.

Zie het als een all you can eat buffet voor je lokken!


Keratine to the rescue!

Iedereen kan baat hebben bij deze extreem verzorgende behandeling, maar meer specifiek raden wij dit vooral aan bij:

– van nature uit pluizig en weerbarstig haar.
– haar dat meermaals zon, zee en chloor heeft gezien (een uit de hand gelopen beachlook dus).
– haar dat meermaals geverfd, gestyled of (Oh, dear God!) gepermanent is.

Na deze treatment valt je kapsel zonder brushen of stylen na elke wasbeurt perfect glad, zacht en stijl. Behoud je graag nog wat meer volume?
Dan raden we jou de Adamantium Light Keratine behandeling aan.


Pay attention please!

Ga je voor deze luxueuze, natuurlijke haarverwennerij dan neem je al gauw 3 tot 6 uur plaats in ons salon. Dat lijkt veel, maar als je weet dat je minimum 6 tot 9 maanden effect hebt en dat de keratine eigenlijk gewoon mee uitgroeit met je haar, dan plaats je dat al in een heel ander perspectief.

Hetzelfde een beetje met het prijskaartje. Voor meer info en een persoonlijke prijsberekening maak je best een afspraak voor een adviesgesprek.

Wil jij je herstelde haar de nodige naverzorging bieden? Uiteraard! Wij helpen je met veel plezier aan de juiste producten voor thuis. Een aangepaste shampoo en conditioner zijn onmisbaar na deze treatment.


Nood aan de ultieme haarreanimatie?

Het Blonde and beyond rescueteam staat voor je klaar. Boek snel jouw hair revival afspraak!

MAAK AFSPRAAK

of plan een (gratis) adviesgesprek