Extensions

Life is to short to have boring hair

Every girl knows this feeling…

Je scrolt doorheen al die picture perfect filmpjes op instagram, bladert in “de boekskes”, kijkt naar je favoriete TV-programma en zucht: “ Serieus, alsof je haar er echt zo kan uitzien op elk moment van de dag…”

Wel… Newsflash!

Extensions make your dreams come true…

Ik ben zelf totally addicted! Aangezien ik van nature uit gezegend ben met een coupeke “pluche” heb ik me jaren geleden al verdiept in de kunst van de Extensions. Elke nieuwe methode testte ik uit bij mezelf en zo werd ik ervaringsdeskundige in de business…

En wat meer is… I ‘ve been there, I know and I feel you…Wat een fijn gevoel dus als je hier op onze fancy kappersstoeltjes ploft en weet dat je in goede handen bent.

Ik kon het de eerste keer ook niet geloven… Eindelijk! Die massa, die lengte, de total make-over, mijn smile… Klaar voor elke catwalk!

Sindsdien ga ik ervoor om andere vrouwen ook die ervaring te geven. Het is gewoon goud waard als je die glunderende gezichten en die verwondering ziet! Daar kom ik nu eens (bijna) elke dag vrolijk voor uit mijn bed… Dat én ne straffe koffie…

Je hoeft echter helemaal geen “bad hairday for life” te hebben om niet totaal enthousiast te zijn over extensions! 70% van onze klanten hebben van nature al lang haar maar dromen van meer volume, massa en glamour!

Dus ga jij voor de Hollywood Rapunzel of een mooie, volle bob?

Extensions make it happen!

Onze technieken

Ons team bestaat uit verschillende extensions-experts die samen met jou bepalen welke techniek aansluit bij jouw wensen en budget.

  • Yes we can! Wij hebben de allernieuwste techniek al volledig in onze vingers! IBE, ofwel Invisible Beaded Extensions zijn mindblowing en geschikt voor alle haartypes.
  • Enkel voor dik haar gebruiken we machine wefts die we innaaien in je kapsel.
  • Voor fijn haar dat om meer volume smeekt, gebruiken we tapes die we net iets sneller dienen te herplaatsen (elke 4 tot 8 weken).

Every magic comes with a price

Zoals in elk sprookje heeft magie een prijskaartje.

Uiteraard gaan we je niet beroven van je stem, hoef je hier geen rode appels te eten of je te prikken aan een spinnenwiel.

De haarextensies zelf hebben een levensduur van 6 tot 12maanden die je eenmalig aankoopt. Prijzen variëren afhankelijk van de nodige massa en zijn altijd maatwerk. Laat je professioneel adviseren door ons team.

De lokken kunnen enkele keren herplaatst worden. Afhankelijk van het systeem en het volume kost dit tussen de 40 tot 150 euro. Een herplaatsing gebeurt ongeveer tussen de 6 à 10 weken.

We know… Het is een investering in jezelf, maar zoals wij hier altijd zeggen:

Invest in your hair, it is the crown you never take off!

Ben jij al over the moon? Boek jouw adviesgesprek of afspraak hieronder!

Fairytale hair is not that far far way…

Big kiss!

of plan een (gratis) adviesgesprek