Balayage

Deze salonklassieker onderging de afgelopen jaren een ware metamorfose.
We hebben het allemaal al wel eens gezien of meegemaakt: te veel strepen, gevlekt en geel.
Dit soort 90’s-Look-balayages zijn al een tijdje uit de mode.
Waarin maakt Blonde & Beyond dan het verschil?

We leggen even uit:
De ultieme balayage vraagt tijd en geduld. Dit zowel van de kapper, als van de klant. Ons team is gepassioneerd en geïntrigeerd door balayages.
We werken zorgvuldig en hebben een fascinatie om perfectie na te streven. Iedereen wil toch een ‘Pinterest’-balayage? Wij zorgen hiervoor!

Hoe realiseren we dit?
Een vaste hand, een duidelijke visie, de juiste producten, frequente training, ervaring en een zorgvuldige analyse van je haar, maken dit mogelijk. Ook de liefde voor ons vak is een belangrijk drijfveer om kwaliteit te leveren. We hanteren steeds innovatieve technieken van de beste balayage artiesten en werken met luxeproducten.

We staan garant voor een persoonlijke aanpak, rekening houdend met jullie wensen, maar evenzeer met de mogelijkheden voor je haren. En dit zowel voor blondines als brunettes. We go way beyond!

“Haar leeft”. Soms is het onvoorspelbaar hoe haar zal reageren op een chemische behandeling. Met de hand op ons hart kunnen we wel garanderen dat je correct het salon zal buitengaan. De creaties omtrent balayages zijn heel divers en binnen een breed gamma. Als haarartiesten laten we onze creativiteit graag op de loop. Dit maakt een balayage zo uniek en persoonlijk.

Kom genieten van deze behandeling in onze luxe- massage-stoelen en geniet van het moment! Wij kijken er alvast naar uit om onze creativiteit en ervaring te gebruiken en jullie te doen stralen met een unieke balayage.

Blonde and beyond hecht veel belang aan innovatie. Daarom kwam de bekende internationale colorist Alenn MJ overgevlogen vanuit Milaan om ons team een intensieve tweedaagse opleiding te geven. Dit is voor ons de meest exclusieve balayage techniek die we tot hiertoe gezien hebben. Ook voor jullie als klant is dit erg exclusief.

Blonde and Beyond is het enigste salon in België gecertificeerd in de Board-Balayages.
Deze behandeling dient minder frequent toegepast te worden als de Classic- of white-balayage.

Hier kan je enkele voorbeelden bekijken van onze verbluffende resultaten.

HOE WERKT HET

EEN

Voor balayage is een adviesgesprek niet nodig maar als je toch liever persoonlijk advies wilt, kan het wel.

TWEE

Dit gesprek kan je plannen door hieronder op afspraak te klikken. Een adviesgesprek is gratis.

DRIE

Voor een balayage klik je op ‘MAAK AFSPRAAK’, nog even bevestigen. Vervolgens kom je op onze afspraak pagina en daar selecteer je eerst je haarlengte.

Blonde-and-beyond-Sarina

Hi Ladies,

Ik ben Sarina, eigenares van Blonde and beyond. Lijken sommige resultaten gewoon onmogelijk voor jou? Laat ons even naar je haren kijken, er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Enkele reacties van klanten

Plan je afspraak zo snel mogelijk aub