Blonde&BeyondLogoZwart

Extensions & balayage salon

Onze klanten aan het woord

Vandaag weer mogen plaatsnemen in de stoel bij Blonde and Beyond. Altijd gezellig en ontspannen zitten hier. Mijn haar is met de allerbeste zorg besproken en behandeld. Een nieuwe kleur is spannend maar het resultaat is altijd waanzinnig mooi ! Mijn haar is gevoed met de beste producten en liefde van de kapsters. Vanaf je hier de deur terug uit gaat kan je de wereld aan met prachtige, frisse lokken. Wat een team !

Kay Köning

Miss Beyonce of colouring.

Eline Danckaers

Vandaag voor de eerste keer in jullie salon geweest. Ik ben met een zeer tevreden kapsel buiten gegaan. Heb goede raad en uitleg gekregen. Ben heel vriendelijk ontvangen. Ik kan maar 1 ding zeggen. Dit kapsalon luistert echt naar de klant en legt de klanten in de watten. Top team en dank je wel.

Patricia van Bouwel

Hey blonde & beyond team, na jaren blond kleuren maar nooit echt tevreden over het resultaat ben ik bij jullie super gelukkig buiten gekomen. Mijn haar is supermooi gekleurd en heel natuurlijk. bedankt, ik kom zeker terug! 5 sterren voor topteam

Katia Van de Broeck

Geweldig team! Steeds buiten komen met mooie en verzorgde lokken!

Ann Scheepers

Fantastische service ! Goed advies met veel uitleg.. stuk voor stuk vriendelijke en geduldige dames en na 2 jaar sukkelen met kappers heb ik bij hen vanaf de eerste keer eindelijk het resultaat dat ik al jaren wil ! Ben er helemaal verliefd op ! 

Athina DC

Take some time. Treat yourself. You deserve it.