Balayage_blonde_and_beyond

Het neusje van de zalm als het gaat om haarkleuringen.

Je scrolt doorheen al die picture perfect filmpjes op instagram, bladert in “de boekskes”, kijkt naar je favoriete TV-programma en zucht: “ Serieus, alsof je haar er echt zo kan uitzien op elk moment van de dag…”

Wel… Newsflash!

Extensions make your dreams come true…

Erop of eronder, bij balayage technieken is het vaak zo, goed of juist heel slecht.

De fout zit hem meestal in kleine nonchalances, zoals bv time-managment, de kwaliteit van de producten en de expertise en finesse van jouw kapper.

Waarom bij ons je balayage laten doen?

Onze 6 coloristes, zijn specifiek uitgeselecteerd omwille van hun perfectionisme. Iets dat je nodig hebt bij het trekken van deze uiterst gevoelige en gerichte behandeling.

Wij zijn ook allergisch aan vlekken, gele & gekleurde strepen, net zoals jij.

Na jarenlange ervaring in verschillende balayage technieken kunnen wij gerust zeggen dat wij hier uitblinkers in zijn.

Bij ons geen chemische zebra printjes.

Wat wij wél doen,

Een balayage, is een techniek dat je maar 3 a 4x/jaar hoeft te doen. Om de integriteit en kwaliteit van je haren te behouden ontkleuren we jouw haren ALTIJD met Olaplex, geen uitzonderingen. Onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit zo werken wij met l’Oréal en het verzorgingsgamma van Kevin Murphy.

Door het balayeren geven wij d haren meer schakering en leven.

Balayage kan zowel op donker als op blond haar.

In ons kapsalon werken wij met 3 gecertificeerde kleuren-conculentes die gaan kijken welke tinten het beste bij jou gelaat en persoonlijke stijl passen.
We gebruiken verschillende technieken, zoals seamless balayage, ombre/sombre, sunkissed,… alles staat gecentreeerd als ‘balayage’.

Vooraleer we starten nemen wij genoeg tijd om te ontdekken wat jij nu verwacht van je kappersbezoek het is daarom niet nodig om eerst een adviesgesprek te boeken.

We houden rekening met budget & tijd.

Ben je nog niet overtuigd, bekijk hier dan onze voor en na foto’s of boek een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.