EXTENSIONS

Extensions_blond_and_beyond

Life is too short to have boring hair.


Every girl knows this feeling…

Je scrolt doorheen al die picture perfect filmpjes op instagram, bladert in “de boekskes”, kijkt naar je favoriete TV-programma en zucht: “ Serieus, alsof je haar er echt zo kan uitzien op elk moment van de dag…”

Wel… Newsflash!

Extensions make your dreams come true…

Ik ben zelf totally addicted! Aangezien ik van nature uit gezegend ben met een coupeke “pluche” heb ik me jaren geleden al verdiept in de kunst van de Extensions. Elke nieuwe methode testte ik uit bij mezelf en zo werd ik ervaringsdeskundige in de business…

En wat meer is… I ‘ve been there, I know and I feel you…Wat een fijn gevoel dus als je hier op onze fancy kappersstoeltjes ploft en weet dat je in goede handen bent.

Ik kon het de eerste keer ook niet geloven… Eindelijk! Die massa, die lengte, de total make-over, mijn smile… Klaar voor elke catwalk!

Sindsdien ga ik ervoor om andere vrouwen ook die ervaring te geven. Het is gewoon goud waard als je die glunderende gezichten en die verwondering ziet! Daar kom ik nu eens (bijna) elke dag vrolijk voor uit mijn bed… Dat én ne straffe koffie…

Je hoeft echter helemaal geen “bad hairday for life”  te hebben om niet totaal enthousiast te zijn over extensions! 70% van onze klanten hebben van nature al lang haar maar dromen van meer volume, massa en glamour!

Dus ga jij voor de Hollywood Rapunzel of een mooie, volle bob?

Extensions make it happen!

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE