Show me the money

Ik hoor het wel eens in mijn vriendinnenkring… Al lachend wordt er voorzichtig gezegd:
“Naar de kapper gaan is zo duur geworden, Sarina!”

Ze grappen daarbij ook nog eens dat ik daardoor wel zal zwemmen in het geld… I wish…
Ik kan niet tegenspreken dat ik in de loop van de jaren de rekeningen die ik moet presenteren heb zien stijgen.

Laat mij even uitleggen hoe dat komt en wat jij er zelf aan kan doen om na jouw kappersbeurt volop te genieten van je nieuwe hairdo i.p.v. te focussen op die lichte portemonnee…

Enkele tips en tricks dus! But first things first…

Well Hello Pinterest!

Nu we allemaal makkelijk toegang hebben tot het grootste moodboard ever en ons ook heel graag laten inspireren door al die picture perfect influencers, is er kapselkeuze te over!

In ons salon zie je geen enkele haarcatalogus meer liggen. Ons motto is: “Just pin it, we’ll bring it!”
Supertof dat wij als ervaren kapsters jouw stoutste haardromen kunnen waarmaken, maar ahaa…

Daar begint het al!

Blonde en beyond is on fleek met de allernieuwste technieken en trends. Wij volgen de meest inspirerende hairstylists op de voet, zijn enorm gedreven en gepassioneerd en volgen voortdurend opleiding en bijscholing. Dat maakt ons één van de meest trendzettende salons in België!

Hou er dus rekening mee dat wat jij zonet even pinde op jouw hairdo-moodboard wel eens meerdere kleurtechnieken, meer product, meer verzorging en meer onderhoud kan vragen…

Enkele tips…

  • Pinnen maar! Wanneer je je inspiratie zoekt op social media, hou dan altijd jouw eigen haar in gedachten. Welke kleur heb je nu, welke lengte, heb jij dik of fijn haar…? Hoe meer je daarvan afwijkt, hoe meer je hiervoor zal betalen. Pin dus meerdere foto’s en meerdere looks zodat je kapper samen met jou kan overlopen wat haalbaar is én tegen welke prijs.
  • Durf “Neen, dat hoeft niet. Dankjewel.” te zeggen voor een brushing. Het maakt de totale look uiteraard wel af, maar als je nadien toch maar gewoon in de zetel ploft is dat al iets van je budget dat je kan besparen.
  • Investeer dan liever in een goede professionele thuisverzorging die je haar in maximale conditie houdt of kies voor een Olaplex-behandeling. Lees hier meer over ons favoriete haarverzorgingswonder.
  • Bespaar je haar de terreuren van krul- en stijltangen. Hierdoor blijven je lokken en punten langer gezond en hoef je minder snel weer te laten knippen.
  • Laat het knippen voor een andere kappersbeurt. Splits deze op met je kleurbehandeling.
  • Ga voor het ombre/sombre effect. Deze manier van kleuren zorgt voor de minst aanwezige uitgroei ever…
  • Als je echt op je budget moet letten zijn de wit/assige blonde tinten een absolute no go! Deze vragen van alle kleuringen het meeste onderhoud, verzorging en kleuringsproduct.
  • Ga niet steeds voor een total make-over. Als de kleur op de lengtes nog steeds de gewenste kleur is, laat dan alleen het uitgegroeide deel bijwerken.

En save the best for last: #durftevragen! Communiceer open over je budget.

We gaan met veel plezier in gesprek over jouw realistisch droomkapsel, zodat jij op het einde van de rit met een brede smile uit ons salon vertrekt…

En weer terugkomt! 😉

of plan een (gratis) adviesgesprek